De laveste priser på privat jet charter fra alle private jetfly i hele verden.

Søg i alle private jetfly i hele verden. Direkte adgang til mere end 10.000 fly. Udlign omkostningerne ved at dele din flyvning. Flyv til over 40.000 destinationer.
SØG PRIVAT JET CHARTER

Privat jet charter

Søg på
Vores netværk samler over 10.000 private fly på 40.000 destinationer verden over og forbinder dig direkte med de bedste priser på privat jetcharter fra hele markedet.

Book
Få adgang til de laveste priser fra det største globale netværk af privatfly, og få gavn af den service og rådgivning, som vores team af chartereksperter yder døgnet rundt, før du booker.

Flyv
Ingen køer. Ingen forsinkelser. Private VIP-terminaler og uovertruffen fleksibilitet vil bogstaveligt talt spare dig timer, hvilket betyder mere tid til at bruge på jorden på din destination.

Få mere at vide

Singapore, London, Zürich

ANMOD OM EN DELT RUTE
Hvad leder du efter?

Las Vegas, Paris, Houston

Ingen medlemsgebyrer.
Kun dedikeret personlig service.
Charter dit private jetfly via sms med direkte adgang til din dedikerede agent via et telefonnummer til din eksklusive brug. Din dedikerede agent vil behandle dit nøjagtige behov effektivt og uden behov for et kontonummer.
PLANLÆG DIN REJSE

1. Hvad er privat jet charter?

At flyve med stil er noget, som mange af os drømmer om, men som kun få har mulighed for at opleve. Privat jet charter tilbyder en hurtig og luksuriøs måde at transportere dig til din destination med lethed. Det er en invitation til en verden af high society og eksklusive rejser, en himmelhøj flugt fra hverdagens mondæne liv.

Løft op i skyerne med privat jetcharter og føl dig som en kongelig person! Uanset om du skal på forretningsrejse eller ankommer til en særlig begivenhed med stil, vil denne transportform få dig hurtigere frem til målet end nogensinde før. Med sin bekvemmelighed og tidsbesparelser giver privat jetbefragtning en uovertruffen oplevelse for dem, der ønsker, at deres rejse skal være problemfri.
Glem alt om lange køer og overfyldte lufthavne; privat jetbefragtning er den perfekte måde for kræsne rejsende at komme derhen, hvor de skal hen, uden nogen forstyrrelser. Fra VIP-service om bord til skræddersyede pakker, der er skræddersyet til at opfylde dine behov, tilbyder privat jetbefragtning det hele – og meget mere! Så hvis du er på udkig efter en unik måde at rejse på, kan dette være lige det, du har ledt efter.
ANMOD OM EN DELT RUTE

2. Fordele ved privat jetcharter

Forestil dig at svæve over skyerne i et luksuriøst jetfly med ingen andre end din nærmeste familie og dine nærmeste venner. Det er det, som privat jetcharter tilbyder. Der er noget magisk ved at flyve i et privat jetfly, langt væk fra den travlhed, der er forbundet med kommercielle flyrejser.

Charter af privat jetfly giver flere fordele i forhold til andre former for flyrejser. Det giver dig mulighed for at tilpasse din rejse for at imødekomme eventuelle særlige behov eller ønsker, som du måtte have. Du vil kunne nyde en mere personlig oplevelse med et dedikeret personale om bord, der sørger for, at din rejse bliver så behagelig og stressfri som muligt. Med private jetfly har du også adgang til et meget bredere udvalg af lufthavne, hvilket giver dig større fleksibilitet, når det gælder destinationer.

Derudover giver private jetfly adgang til eksklusive faciliteter såsom Wi-Fi om bord og gourmetmåltider, som ikke er tilgængelige på almindelige flyvninger, så du kan få mest muligt ud af din rejse. Og med kortere check-in-tider og større privatliv end kommercielle flyvninger kan du ankomme til din destination med en afslappet og frisk følelse efter en uforglemmelig flyoplevelse som ingen anden.
ANMOD OM EN DELT RUTE

3. Typer af private

Når det drejer sig om privat jet charter, er der en række forskellige flytyper, der kan anvendes. Fra små turbopropfly til store jumbojetfly er mulighederne næsten uendelige. Det er vigtigt at forstå de forskellige flytyper, før man tager en beslutning om, hvilket fly man skal vælge.

Den mest almindelige type privat jetfly er det lette jetfly. Disse fly er typisk designet til korte flyvninger og kan rumme op til otte passagerer i luksuriøs komfort. De er udstyret med moderne bekvemmeligheder såsom underholdningssystemer under flyvningen, Wi-Fi og andre funktioner, der gør dem ideelle til forretningsmøder eller fritidsrejser.

En anden populær mulighed er midsize jetfly, som tilbyder mere plads end de lette jetfly, men stadig har samme luksusniveau. Midsize-jetfly har flere siddepladser og større kabiner med ekstra bekvemmeligheder som brusere, liggepladser og større toiletter. Midsize jets er velegnede til længere flyvninger og internationale rejser med større grupper af personer.

For dem, der er på udkig efter ultimativ komfort og luksus, findes der ultra long range jets (ULR). ULR-flyene tilbyder en uovertruffen komfort og rækkevidde, der gør det muligt for rejsende at rejse på tværs af flere kontinenter uden at skulle tanke op eller mellemlande langt væk fra deres planlagte destination. Nogle ULR-fly har endda kokke om bord og private suiter for at sikre fuldstændig privatliv under flyvningen.

Med hensyn til omkostninger er lette jetfly normalt billigere end mellemstørrelse- eller ultra-langdistancefly på grund af deres mindre størrelse og færre funktioner. Afhængigt af dine behov og dit budget kan enhver af disse tre flytyper dog være egnet, når du overvejer en oplevelse med privat jetcharter:

Light Jets: til Mindre størrelse Mere overkommelig
Midsize Jets: Mere rummelige kabiner Tilføjede bekvemmeligheder som brusere og lie-flat-senge
Ultra Long Range Jets: Uovertruffen komfort
Længere rækkevidde o Kokke om bord og private suiter til rådighed

Uanset hvilken type du vælger til din oplevelse med privat jetcharter, kan du forvente luksuriøse faciliteter og problemfri service fra start til slut. Med alle disse muligheder til rådighed er du sikker på at finde et fly, der opfylder dine behov perfekt!
ANMOD OM EN DELT RUTE

4. Private Jet Charter Services

Har du nogensinde drømt om at svæve gennem himlen i et privat jetfly? Af at opleve luksus, komfort og bekvemmelighed, mens du rejser til din destination? Den drøm kan blive til virkelighed med private jetcharter-tjenester.

Disse tjenester giver adgang til et bredt udvalg af private jetfly, lige fra lette fly til luksuriøse executive jets. Uanset hvilken type fly du har brug for, vil disse selskaber hjælpe dig med at finde det fly, der passer til dine behov. Desuden sørger de for, at du får den bedst mulige pris og oplevelse.

For dem, der er på udkig efter en endnu mere luksuriøs oplevelse, tilbyder nogle selskaber endda concierge-tjenester. Disse tjenester kan tage sig af alt fra booking af flyrejser til at arrangere jordtransport og forplejning. Med dette serviceniveau til din rådighed kan du have ro i sindet i visheden om, at alle dine rejsebehov er varetaget uden besvær eller stress.

Uanset hvor du rejser hen, eller hvilken type fly du har brug for, er der en privat jetcharter-tjeneste derude, som kan gøre din drømmerejse til virkelighed. Med deres ekspertise og erfaring i branchen vil disse selskaber sikre, at din rejse er sikker og komfortabel hele vejen igennem.
ANMOD OM EN DELT RUTE

5. Omkostninger ved privat jet charter

Når det kommer til privat jet charter, er omkostningerne en vigtig overvejelse. Afhængigt af flyets størrelse og rejsens længde kan priserne svinge fra et par tusinde dollars til titusindvis af dollars. Det er vigtigt at sammenligne forskellige muligheder for at sikre, at du får det bedste tilbud for dine penge.

Prisen for en privat jetcharter kan påvirkes af en række forskellige faktorer. Flyets størrelse og model vil være en væsentlig faktor for, hvor meget det koster at leje – større og mere luksuriøse jetfly vil naturligvis være dyrere. Derudover kan andre variabler som f.eks. den tilbagelagte afstand, antallet af passagerer og eventuelle ekstraudstyr, der ønskes, også påvirke den samlede pris.

Inden du booker en privat jetcharter, er det vigtigt at foretage lidt research og shoppe rundt efter de bedste tilbud, der opfylder dine behov. Glem ikke at overveje alle tilgængelige muligheder, når du beslutter, hvilket selskab eller fly der er det rigtige for dig – på den måde kan du sikre dig, at du får meget for pengene, samtidig med at du stadig nyder alle fordelene ved at flyve privat.
ANMOD OM EN DELT RUTE

6. Sikkerhed ved privat

Sikkerhed er en topprioritet, når det kommer til privat jetcharter. Der er et par skridt, der kan tages for at sikre, at du rejser sikkert og med ro i sindet.

For det første skal du undersøge selskabet, før du booker din flyrejse. Kig efter anmeldelser fra tidligere kunder, kontrollér pilotens legitimationsoplysninger, og sørg for, at selskabet overholder alle FAA-regler. Det er også vigtigt at kontrollere, om flyet har gennemgået regelmæssige vedligeholdelseskontroller og reparationer.

Dernæst skal du se på selve flyets sikkerhedsfunktioner. Sørg for, at det har behagelige siddepladser, har tilstrækkelig opbevaringsplads og er udstyret med opdaterede navigationssystemer. Du bør også finde ud af, om flyet er udstyret med avancerede sikkerhedssystemer som f.eks. ADS-B (Automatic Dependent Surveillance-Broadcast) eller TCAS (Traffic Collision Avoidance System). Endelig bør du overveje at købe en ekstra forsikringsdækning i tilfælde af uforudsete omstændigheder.

Hvis du tager disse skridt og undersøger grundigt, kan du være sikker på, at din oplevelse med privat jetcharter vil være sikker og tryg.
ANMOD OM EN DELT RUTE

7. Valg af et privat jet charter selskab

“Stol på, men kontrollér.” Når det kommer til at vælge en privat jet charter selskab, dette ordsprog er især sandt. Det er vigtigt at lave din research og sikre dig, at du vælger den rigtige udbyder til dine behov.

Når du vurderer potentielle selskaber, skal du tage hensyn til deres sikkerhedshistorik og certificeringsstatus. Sørg for, at firmaet er veletableret og har et godt ry i branchen. Tjek anmeldelser fra tidligere kunder for at få et indtryk af deres kundeservice og professionalisme. Spørg desuden om eventuelle ekstra tjenester, de tilbyder, såsom catering eller jordtransporter.

Kig nøje på detaljerne i kontrakten, f.eks. afbestillingsregler og brændstoftillæg. Vær også opmærksom på eventuelle skjulte gebyrer, der kan dukke op under din rejse eller efterfølgende. Sørg for at forstå alle kravene, før du forpligter dig til et bestemt privat jetcharterselskab, så du kan have ro i sindet, når du flyver med dem.
ANMOD OM EN DELT RUTE

8. Bestilling af en privat jetcharterflyvning

Det kan være en spændende oplevelse at booke en privat jet charterflyvning, men det er vigtigt at kende de rigtige trin. Først skal du bestemme, hvilken flytype du har brug for, og hvad dit budget er. Når du har besluttet dig for dette, skal du kontakte et velrenommeret charterselskab, der opfylder dine kriterier.

Det næste skridt er at få tilbud fra flere selskaber. Dette giver dig mulighed for at sammenligne priser og tjenester, så du kan finde det bedste tilbud. Du vil også gerne læse anmeldelser og lave noget research om hvert selskab, før du træffer en beslutning.

Når du endelig har valgt det bedste charterselskab til dine behov, skal du sørge for at bestille din flyrejse så hurtigt som muligt. Sørg for at spørge om eventuelle ekstra gebyrer eller restriktioner, inden du bekræfter din rejse. Med den rette forberedelse og viden kan det være hurtigt og nemt at bestille en privat jetcharterflyvning!
ANMOD OM EN DELT RUTE

9. Forberedelse til en privat jet charterflyvning

Når du forbereder dig på en charterflyvning med privat jetfly, er der mange faktorer, du skal huske på. Fra flyets størrelse til eventuelle særlige krav, som du og dine passagerer måtte have brug for, skal du være opmærksom på detaljerne for at sikre, at din rejse bliver en fornøjelig oplevelse. Her er nogle af de vigtigste punkter, som du skal overveje, når du organiserer din charterflyvning med privat jetfly:

Før take-off: ○ Kontroller flyets størrelse og kapacitet – Dette afgør, hvor meget bagage og hvor mange personer du kan tage med om bord. ○ Diskuter mad, drikkevarer og underholdningsbehov med operatøren – Dette kan skræddersys til at passe til dine specifikke behov, lige fra måltider til film eller videospil. – Om bord: ○ Sørg for, at alle sikkerhedsregler overholdes – Læs de sikkerhedsoplysninger, som operatøren giver dig inden afrejse, igennem. ○ Sørg for, at alle passagerer har det behageligt – Sørg for tæpper, puder og andre bekvemmeligheder efter behov.

Det er også vigtigt at huske, at privatjetcharterfly har en højere pris end kommercielle flyvninger, så sørg for at have tilstrækkelige midler til rådighed, inden du booker. Vær desuden opmærksom på eventuelle ekstra gebyrer, der kan forekomme under rejsen, f.eks. lufthavnsafgifter eller landingsafgifter på visse destinationer. Endelig skal du tjekke vejrudsigten for mulige forsinkelser eller aflysninger på grund af dårligt vejr under din rejse. Ved at tage alle disse faktorer i betragtning på forhånd kan du sikre dig, at din charterrejse med privat jetfly bliver stressfri og behagelig.
ANMOD OM EN DELT RUTE

10. Overvejelser efter flyvningen i forbindelse med charterflyvning med privat jet

Efter en privat jet charterflyvning er der flere overvejelser efter flyvningen, som passagererne skal tage hensyn til. Det er vigtigt at sikre, at flyet bliver passet ordentligt og returneret i samme stand, som da det blev modtaget. Her er nogle af de vigtigste ting at overveje:

Gennemgå alle dokumenter i forbindelse med flyvningen, f.eks. kontrakter og fakturaer, for at sikre, at de er fuldstændige og korrekte.
Kontroller, at al vedligeholdelse er opdateret, og at flyet er klar til den næste flyvning.
Planlæg eventuelle yderligere tjenester eller reparationer, der er nødvendige, hvis det er relevant.
Følg op med charterselskabet for at sikre dig, at din feedback om flyoplevelsen er blevet hørt og taget i betragtning ved fremtidige flyvninger.

Hvis du tager dig af disse overvejelser efter flyvningen, kan det hjælpe dig med at holde dine flyoplevelser stressfri og behagelige hver gang du benytter en privat jetchartertjeneste. Ved at forstå, hvad der skal gøres efter afslutningen af en flyvning, sikrer du, at du får en behagelig rejse, hver gang du flyver med dem igen i fremtiden.
ANMOD OM EN DELT RUTE

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælger jeg det rigtige privatjetcharterselskab?
Så du er klar til at jet-sette med stil og har brug for hjælp til at vælge det rigtige private jetcharterselskab? Bare rolig, vi har styr på det! For at sikre, at din næste flyrejse bliver så luksuriøs som muligt, får du her et par tips til at vælge det perfekte private charterfly:

Først og fremmest skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal være i dit selskab. Flyver du solo eller tager du en hel følgetrup med? De fleste selskaber tilbyder pakker, der er skræddersyet til individuelle behov, så det er vigtigt at vide, hvem der skal med dig på denne tur.
Derefter skal du overveje, hvilken flytype der passer bedst til dine behov. Foretrækker du noget mindre og mere intimt, eller har du brug for noget, der er stort nok til at have plads til alle dine gæster? Tag hensyn til flyets størrelse og dets faciliteter, når du træffer din beslutning.
Endelig skal du sammenligne priserne mellem forskellige udbydere. Uanset hvor luksuriøst et fly kan være, hvis det ligger uden for dit budget, så nytter det ikke noget! Sørg for at finde en mulighed, der passer til både dine behov og din pengepung, inden du bekræfter din booking.

Det behøver ikke at være svært at vælge et privat jetcharterselskab – du skal blot tage hensyn til disse nøglepunkter, når du foretager dit valg, og snart nok vil du svæve gennem luften i luksus!
ANMOD OM EN DELT RUTE
Er private jetcharterfly dyrere end kommercielle flyvninger?

At vælge en privat jetcharter kan være som at finde en nål i en høstak – hvis du ikke ved, hvor du skal lede, kan du få svært ved det. Med så mange selskaber derude er det svært at vide, hvilket selskab du skal betro dine dyre flyplaner til. Et endnu større dilemma for folk, der overvejer at chartre privat jetfly, er imidlertid omkostningerne. Er private jetcharterfly dyrere end kommercielle flyvninger?

Svaret afhænger af flere faktorer, f.eks. flyets størrelse, hvor langt du rejser, og hvornår du planlægger at flyve. Generelt er kortere ture mere overkommelige, da de kræver mindre brændstof, og personaleomkostningerne er lavere. Større jetfly kan også tilbyde bedre tilbud baseret på antallet af passagerer om bord. Selv om de indledende omkostninger kan virke skræmmende i starten, er det ofte investeringen værd at investere i bekvemmelighed og komfort, når de fordeles på alle passagerer.

Før du letter med et privat jetcharterselskab, skal du dog sikre dig, at de har erfarne piloter, der kan garantere din sikkerhed under flyvningen. Det er også vigtigt at sammenligne priser fra flere selskaber for at få det bedst mulige tilbud. Dette vil hjælpe dig med at holde dine omkostninger nede, mens du stadig nyder alle de fordele, der følger med at booke en privat jet charter.

TIP: Spørg om eventuelle rabatter eller specialtilbud, og sørg for at læse anmeldelser fra tidligere kunder, før du træffer din endelige beslutning!
ANMOD OM EN DELT RUTE

Er Private Jet Charters tilgængelige uden for USA?

Mange af os har en drøm om at eje et privatfly og tage af sted til en fjern destination. Men kan den samme drøm blive realiseret uden for USA? Er private jetcharterfly tilgængelige uden for USA?

Svaret er et klart “ja”. Private jetfly er en levedygtig mulighed for internationale rejser og tilbyder rejsende en række fordele: 1. Øget fleksibilitet – du kan rejse hvorhen du vil, når du vil; 2. Du slipper for lange køer i lufthavne eller overfyldte terminaler; 3. Højere komfort og luksus; 4. Bedre sikkerhedsforanstaltninger sammenlignet med kommercielle passagerfly.

Uanset om du flyver til Frankrig eller Singapore, giver chartring af en privat jet en unik oplevelse som ingen anden transportform. Personalet om bord vil tage sig af alle dine behov, fra planlægning før flyvningen til catering under flyvningen til debriefing efter flyvningen. Selve rejsen vil blive skræddersyet efter dine nøjagtige specifikationer – så du kan tilpasse alt fra ruten til den type faciliteter, der tilbydes under flyvningen.

Private jetcharterfly er også meget mere bekvemt end at bestille kommercielle flyvninger – der er ikke behov for mellemlandinger eller ventetid i lufthavne i timevis. Og ud over at være hurtigere end traditionelle fly er de også meget mere pålidelige, når det gælder om at overholde tidsplaner og deadlines – hvilket giver rejsende ro i sindet, når de lægger vigtige planer.

Så hvis du overvejer at tage den der once-in-a-lifetime rejse til udlandet, så kig ikke længere end til private jetcharterfly – de tilbyder et uovertruffent niveau af bekvemmelighed, komfort og privatliv, som ikke kan findes andre steder i verden!
ANMOD OM EN DELT RUTE
Er private jetcharterfly mere sikre end kommercielle flyvninger?

Friheden ved at flyve kommer med sit eget sæt af risici, hvilket gør det afgørende at sikre sikkerhed og tryghed for alle passagerer. Med private jetcharterfly, der i stigende grad bliver en mulighed for rejsende, er der stadig et brændende spørgsmål: Er private jetcharterfly mere sikre end kommercielle flyvninger?

Med en hentydning til de dage, hvor flyrejser blev betragtet som en luksus, tilbyder private jetcharterfly et hidtil uset niveau af privatliv og bekvemmelighed. Ikke nok med det, men de giver også ekstra sikkerhedsfordele. Fra øgede screeningsprocedurer til øget overvågning af flyvebaner har private operatører ofte ekstra foranstaltninger på plads for at sikre deres passagerers sikkerhed. Da charterfly generelt flyver i højere højder end kommercielle fly, er de desuden mindre udsat for turbulens og andre potentielle farer.

Sammenlignet med kommercielle flyvninger tilbyder private jetchartertjenester også langt større fleksibilitet med hensyn til planlægning og indkvartering. Dette giver passagererne mulighed for at tilpasse deres rejser efter deres personlige behov og præferencer, samtidig med at risikoen i forbindelse med overfyldte lufthavne eller potentielle forsinkelser som følge af uforudsete omstændigheder mindskes. Alle disse faktorer gør privat jet charterflyvning til et foretrukket valg for rejsende, der sætter pris på hurtighed, komfort og ekstra sikkerhed.

Kort sagt tilbyder private jetcharterfly uovertruffen bekvemmelighed sammen med adskillige sikkerhedsfordele i forhold til almindelige kommercielle flyvninger – hvilket gør dem til en ideel mulighed for dem, der søger en sikker og tryg rejseoplevelse uden nogen kompromiser.
ANMOD OM EN DELT RUTE

Konklusion

Når det kommer til private jetcharterfly, er det som om himlen er grænsen. Fra luksuriøse bekvemmeligheder til sikkerhedsregler, er der ingen mangel på muligheder, når det kommer til at planlægge din næste luksuriøse flugt. Men efter at have overvejet alle de omkostninger, der er forbundet med at chartre et privatfly, må man spørge sig selv, om prisskiltet er det værd.

Selv-suveræne rejser

I en tid, hvor restriktioner og regelændringer er standardovervejelser for rejsende, er det nu vigtigere end nogensinde at have kontrol over alle aspekter af din rejseplan. Med tilbud i realtid, det største globale netværk af privatfly og priser fra direkte operatører gør det nemmere end nogensinde før at være virkelig i kontrol over din rejseoplevelse.

Vores netværk samler over 10.000 fly på 40.000 destinationer over hele verden og tager alt det hårde arbejde ud af planlægningen af din næste flyrejse – uanset om det er vintersol i Caribien, heliskiing i Schweiz eller en forretningsrejse til Hong Kong.

Vi accepterer betaling med Bitcoin, bankoverførsel eller kreditkort.

CHARTRE DIT PRIVATE JETFLY